AKROS Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Multi FCT 10W-30
Art.nr.:OIL-1531-4095
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad

Akros hydraulische olie voor agrarische machines

Akros is een merk van het Maleisische oliebedrijf Petronas. Onder de naam Akros Idraulic produceert en verkoopt het bedrijf hydraulische oliën die speciaal zijn ontwikkeld voor de bescherming van agrarische machines die moeten presteren onder de zwaarste omstandigheden. De hydraulische olie geeft volledige bescherming tegen slijtage voor een langere levensduur van het hydraulische circuit. Daarnaast heeft het uitstekende anti-schuim eigenschappen die de smering en de warmteafvoer verbeteren. De uitstekende anti-oxiderende eigenschappen zorgen voor een langere levensduur van het smeermiddel.

Akros olie in handige grootverpakkingen

Akros hydraulische oliën kunnen worden gebruikt in alle typen trekkers met een hydraulische systeem met gescheiden of onafhankelijk reservoir en alle soorten landbouwmachines, ongeacht merk of vermogen. Daarnaast verkoopt het merk ook gewone motorolie die je in drums kunt bestellen. Heb je nieuwe hydraulische vloeistof of olie nodig? Bestel het dan op motorolie-centrale.nl. Bij ons kun je terecht voor handige en voordelige grootverpakkingen waarmee je flink bespaart op de literprijs van je hydrauliekolie. Met de zoekfunctie vind je snel de producten van dit merk in onze online shop.

Meer dan €50 besteld? Profiteer dan van gratis verzending

Heb je naast producten van dit merk nog onderhouds- of reinigingsmiddelen voor je trekker of maaimachine nodig? Bestel deze dan ook meteen in onze shop. Dat is gemakkelijk omdat onze shop altijd geopend is. Bovendien bespaar je meer als je meer bestelt, omdat we vanaf een bestelwaarden van €50 je bestelling gratis bij je thuis bezorgen. En ben je toch niet tevreden? Maak dan gebruik van onze 30-dagen retourperiode om je producten om te ruilen of te retourneren.