BAR´S Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Leaks Original
Art.nr.:OIL-994-6230
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Met Bars kun je eenvoudig lekkages dichtmaken

 

Bars is een merk van Bar's Leak products uit de Verenigde Staten.De producten van Bar's zijn bedoeld om eerste hulp te beiden bij lekkages van vloeistoffen uit je auto.Zelfs zonder enige technische kennis kun je de producten van Bars gebruiken om vloeistoflekken in je auto te dichten.Het kan dan gaan om olielekken, maar ook om een lek in de stuurbekrachtiging, lekkage van transmissievloeistof uit de versnellingsbak, een lek in de koppakkingen of lekkage van koelvloeistof uit het koelsysteem.

 

Zonder technische kennis lekken dichten met Bar's producten

 

Met de producten van Bar's dicht je snel een eenvoudig een lek door het product op de juiste plaats in je auto leeg te gieten. Bij olielekken door uitgedroogde pakkingen zorgt het product van Bar's er voor dat de pakking weer soepel wordt en daardoor beter afdicht. Het is dus altijd handig om een flesje van Bar's in je garage of auto te hebben liggen voor als je ineens te maken krijgt met lekkage. Zo kun je snel de weg weer op zonder dure en tijdrovende reparaties.

 

Bar's producten koop je voordelig online

 

De producten van Bar's vind je terug in onze online olieshop motorolie-centrale.nl. Hier kun je 7 dagen per week en 24 uur per dag terecht om de producten van Bar's te bestellen. Dankzij onze uitgebreide voorraad heb jij je bestelling snel in huis. Mocht jenog andere producten nodig hebben, zoals tweetaktolie, motorolie,ruitensproeiervloeistof of roestverwijderaar, bestel deze dan meteen mee. Als je bestelling meer dan €50 bedraagt, dan zijn de verzendkosten gratis.