BMW 10W-60 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
M TwinPower Turbo 10W-60
Art.nr.:OIL-743-2353
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

BMW 10W 60 motorolie - goede smering bij hoge temperaturen

De BMW 10W 60 motorolie is een motorolie die bijzonder geschikt is voor motoren van BMW's. De 10W 60 olie is geschikt om 's winters te gebruiken tot een temperatuur van ongeveer -20 °C. Het getal 60 betekent dat deze olie bij een hoge motortemperatuur een grotere stroperigheid heeft dan bijvoorbeeld 5W30 motorolie. Dit geeft een betere smering bij hogere temperaturen, zoals bij de hoog presterende BMW motoren.

Motorolie voor je BMW - Snel besteld en snel bezorgd

De BMW 10W 60 motorolie is één van de BMW motoroliën die we in ons assortiment hebben op motorolie-centrale.nl. Je vindt bij ons bijvoorbeeld de BMW Twin Power Turbo olie speciaal voor de turbodiesel motoren is ontwikkeld. BMW olie heeft de Active Cleansing Technology die zorgt voor een schone en beschermde motor. Zit deze olie ook in jouw auto? Bestel dan bij de volgende verversing je olie online in onze shop. Bestel je voor meer dan €50 dan profiteer je bovendien van gratis verzending.

Vragen? Bel onze klantenservice!

Mocht je nog vragen hebben tijdens het shoppen in onze online shop, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je niet alleen alles vertellen over onze producten maar ook over onze 30 dagen retour garantie en onze gratis levering. Zo shop je voordelig en gemakkelijk online, met de service die je van een gewone winkel gewend bent.