CASTROL EDGE Titanium FST 0W-30 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
EDGE Titanium FST 0W-30
Art.nr.:OIL-474
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Sterke Castrol EDGE Titanium FST 0W 30 motorolie voor krachtige motoren

Met de Castrol EDGE Titanium FST 0W 30 motorolie kun je de high performance motor van je auto perfect smeren. Bij auto's met veel power onder de motorkap kunnen de temperaturen in het motorblok behoorlijk oplopen. Bovendien is de druk in het motorblok de laatste jaren alleen maar toegenomen waardoor er hogere krachten in de motor werkzaam zijn. Dit stelt hogere eisen aan de gebruikte motorolie. Deze olie moet namelijk bestand zijn tegen hogere temperaturen en moet bovendien een sterke oliefilm hebben die ook bij hoge temperaturen de motor goed blijft smeren. Bij gebruik van een reguliere motorolie zou de oliefilm niet goed bestand zijn tegen de temperatuur en de druk waardoor er eerder slijtage aan je motor kan optreden. Hierdoor wordt de levensduur van de motor uiteindelijk korter.

Castrol motorolie met Titanium

De Castrol EDGE Titanium FST 0W 30 motorolie is dus een echte krachtpatser die speciaal is ontwikkeld door Castrol voor de smering van high performance motoren. Hiervoor heeft Castrol de gepatenteerde Titanium EDGE technologie ontwikkeld en toegepast in deze motorolie. Dit betekent dat er oersterke titanium partikels aanwezig zijn die zorgen dat de olie een extra krachtige werking heeft. Deze motorolie is een volsynthetische motorolie die geschikt is voor zowel benzine- als dieselmotoren. De viscositeit van 0W 30 geeft aan dat deze motorolie bij lage temperaturen zeer vloeibaar is en bij hoge temperaturen een redelijke dikte houdt. Samen met de Titanium FST technologie zorgt deze olie voor een prima smering onder alle weersomstandigheden.

Je bent goedkoper uit met onze grootverpakkingen

Lijkt de Castrol EDGE Titanium FST 0W 30 je ook wel wat voor je auto? Of gebruik je deze motorolie van Castrol al? Kijk dan eens voor een nieuwe fles motorolie op motorolie-centrale.nl. Bij ons vind je verschillende kwaliatieve oliën van merken zoals Castrol. Je kunt bij ons terecht voor een literfles olie, bijvoorbeeld als je alleen olie wilt bijvullen. Wil je alle olie verversen, dan kun je ook kiezen voor een voordelige grootverpakking van bijvoorbeeld 5 liter. Voor deze verpakkingen betaal je een relatief gunstige literprijs waarmee je dus een stuk voordeliger uit bent. Bespaar meteen op je nieuwe motorolie en bestel deze online. Wij bezorgen je bestelling keurig bij je thuis zodat je snel aan de slag kunt met het verversen of bijvullen van de motorolie.