CASTROL Hydraulische olie/compressorolie goedkoop online bestellen

1 Product(en)
CHF Hydraulikflüssigkeit
Art.nr.:OIL-227-1139
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Castrol hydraulische olie en compressorolie presteren onder hoge druk

 

Castrol hydraulische olie compressorolie zorgt voor een soepele werking van hydraulische systemen zoals stuurbekrachtiging, achterasbesturing, niveauregeling, hydropneumatische vering en schokdempers. De compressorolie van Castrol wordt daarom gebruikt in tal van voertuigen van bekende Europese autofabrikanten, zoals in landbouwtrekkers en andere speciale voertuigen.Deze hydrauliekolie is geschikt voor diverse hydraulische systemen. Castrol voert de nieuwste ontwikkelingen door omdat de vloeistof direct van invloed is op de veiligheid en het rijgedrag.

 

Je hydraulieksysteem wordt voordelig gesmeerd met Castrol producten

 

Castrol hydraulische olie compressorolie kun je dus breed toepassen in verschillende voertuigen. Bestel daarom meteen een grootverpakking van deze vloeistof zodat je voldoende in huis hebt om al je machines te voorzien van verse hydrauliekolie. Deze olie van Castrol zorgt voor een prima smering van het hydraulisch systeem wat daardoor goed kan werken en roestvrij blijft. Je bestelt deze olie voor een lage prijs online in onze shop op motorolie-centrale.nl. Met onze zoekfunctie vind je in korte tijd de juiste olie die je dan meteen kunt bestellen.

 

Complete bescherming van je hydraulieksysteem

 

Castrol hydraulische olie & compressorolie zijn oliën van hoge kwaliteit. Ze hebben uitstekend koudstroomgedrag waardoor ze uitstekend smeren en geruisloos werken. Tel daar een zeer hoge verouderingsstabiliteit, een optimale verhouding tussen viscositeit en temperatuur bij op en je begrijpt waarom deze olie van Castrol een uitstekende afdichting en corrosiebescherming geeft. Bestel het nu online voor een lage prijs in onze webshop.