CASTROL Tuinbenodigdheden goedkoop online bestellen

1 Product(en)
2T Mineralisch
Art.nr.:OIL-13-1121
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Castrol Tuinbenodigdheden olie – geschikt voor tuinmachines

 

Castrol tuinbenodigdheden olie is een olie die geschikt is voor tuinmachines. Een mooi voorbeeld is de Castrol 2T Engine Oil met JASO FB-specificatie. Dit is een 2-takt olie die is geformuleerd met minerale basisoliën. Het biedt een goede allround smering en bescherming. Hierbij worden afdichtingen, vooral bij oudere motoren, goed beschermd. Castrol 2T is de minerale olie voor alle 2-takt motoren met pomp of een brandstof-olie mengsmering. Deze olie kan ook worden gebruikt in benzinetrimmers, 2-takt grasmaaiers en alle apparatuur waarvoor een JASO FB specificatie van toepassing is.

 

Gratis verzending op je bestelling van 70,00 EUR of meer

 

Castrol tuinbenodigdheden olie kun je perfect online bestellen in onze shop met motorolie, smeermiddelen, vloeistoffen en reinigingsmiddelen op motorolie-centrale.nl. Bij ons kun je niet alleen terecht voor Castrol producten voor tuinmachines, maar ook voor autoproducten. Bestel bijvoorbeeld koelvloeistof mee of ruitensproeiervloeistof voor een helder zicht op de weg. Hoe meer je bestelt, des te meer je bespaart. Als je namelijk voor meer dan 70,00 EUR bestelt, dan zijn de verzendkosten helemaal gratis.

 

Tuinmachines lopen beter met Castrol olie

 

Onder Castrol tuinbenodigdheden vallen alle smeermiddelen die je kunt gebruiken voor de smering van tuinmachines zoals grastrimmers, kettingzagen en grasmaaiers. Zo bescherm je je kostbare apparatuur tegen vocht en roest en zorg je bovendien dat ze altijd soepel werken. Bestel dus de speciale Castrol olie voor deze machines online in onze shop. Heb je nog vragen? Dan kun je rekenen op onze klantenservice.