ELF Evolution Full-Tech Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Evolution Full-Tech FE 5W-30
Art.nr.:OIL-458
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Moderne Elf motorolie geschikt voor moderne automotoren

Elf Evolution Full Tech motorolie is de beste motorolie van Elf. Deze olie bevat de nieuwste generatie technologie en zorgt dat de motor optimale prestaties kan leveren. In deze olie wordt de zeer hoogwaardige Elf Fuel Economy toegepast. Deze motorolie is bestemd voor het smeren van benzine- en dieselmotoren in lichte voertuigen zoals personenauto's. Deze volsynthetische motorolie wordt speciaal aanbevolen voor motoren die voldoen aan de EURO V- en EURO VI-normen voor emissiereductie. In deze serie vind je ook motorolie die speciaal is aangepast aan de motoren van BMW, VW en Renault.

Lange verversingsintervallen met Elf Evolution olie

De Elf Evolution Full Tech motorolie is bij uitstek geschikt voor moderne motoren met brandstofinjectiesystemen. Deze olie maakt optimalisatie van nabehandeling van uitlaatgassen mogelijk wat zorgt voor een hoge reductie van vervuilende emissies. Dit komt door de lage percentages zwavel, as en fosfor (SAP's). Full Tech olie voldoet aan de meest veeleisende OEM-vereisten. Dankzij de uitstekende oxidatieweerstand.zijn zeer uitgebreide olieverversingsintervallen mogelijk zodat je deze olie kunt gebruiken als longlife olie.

Bestel je motorolie in een paar minuten

Elf Evolution Full Tech motorolie is dus een zeer economische olie die je niet vaak hoeft te vervangen. Je bestelt deze olie nu ook voor een zeer economische prijs op motorolie-centrale.nl. Bij ons bestel je 24 uur per dag motorolie precies wanneer het jou het beste uitkomt. Laat het gewoon bij je thuis afleveren. Bestel je voor meer dan €50 dan kost je dat helemaal niets. Profiteer dus ook van online bestelgemak.