FORD Motorolie goedkoop online bestellen

1 Product(en)
5W-30 Formula F
Art.nr.:OIL-187
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Motorolie voor Ford auto's – speciaal ontwikkeld voor jouw Ford

De speciale motorolie voor Ford is een originele olie ontwikkeld voor auto's van Ford. Of je nu in een Fiësta, Mondeo of Focus rijdt, met deze olie zorg je dat de motor als een zonnetje blijft lopen. Op motorolie-centrale.nl kun je diverse oliën van Ford online bestellen. Zo kun je de Ford 10W40 XR High Performance olie bestellen die speciaal geschikt is voor moderne diesel- en benzinemotoren. Deze synthetische olie beschermt tegen slijtage en afzettingen in de motor wat zorgt voor een langere levensduur. De Ford 5W 40 Formula S/SD motorolie uit onze shop is een half synthetische hoogpresterende motorolie. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor dieselmotoren met pompverstuivers zoals de VW Sharan en de Ford Galaxy. Tenslotte verkopen we de Ford Formula F 5W 30 olie. Dit is een brandstofbesparende, dunne motorolie die volgens de modernste technieken is ontwikkeld.

Bespaar geld en bestel voordelige grootverpakkingen

Als de motorolie van je Ford weer ververst moet worden, kijk dan even in het onderhoudsboekje welke olie je precies nodig hebt en bestel deze eenvoudig en snel online. Op motorolie-centrale.nl kun je 2 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor motorolie, smeermiddelen en vetten voor je auto, motor, oldtimer of tuinmachines. Bestel je motorolie in een voordelige grootverpakking of bestel ook meteen koelvloeistof en remvloeistof mee. Als je namelijk voor meer dan 70,00 EUR bestelt, dan profiteer je van gratis verzending.

Online motorolie bestellen met extra service

Motorolie voor je Ford bestel je voordelig en snel online. Onze klantenservice staat voor je klaar om je vragen over onze producten te beantwoorden en kan je meer vertellen over onze 30 daagse omruilperiode. Motorolie bestellen was nog nooit zo eenvoudig!