FORD Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
5W-30 Formula F
Art.nr.:OIL-187
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Ford motorolie speciaal voor Ford auto's

 

Ford motorolie is een olie die speciaal is ontworpen voor de smering van de verbrandingsmotoren van deze auto's. Deze olie is speciaal door Castrol Oil gefabriceerd voor gebruik in Ford auto's. Deze motorolie is verkrijgbaar in o.a. De 5W40 en de 5W30 variant. Deze merkolie maakt een koude start soepeler, want ook bij lage temperaturen wordt de motor goed gesmeerd. De oliefilm beschermt de motor actief tegen slijtage en oxidatie en voorkomt de vorming van olieslib. Doordat het de wrijving minimaliseert en het brandstofverbruik verlaagt.

 

Ford motorolie, ook in grootverpakking

 

Met Ford olie voor je Focus of Fiesta zorg je dat de motor van je auto topprestaties kan blijven leveren. Is de olie van je auto weer toe aan vervanging, gebruik dan deze olie voor je motorblok. Bestel deze originele olie snel online op motorolie-centrale.nl en je bespaart meteen op de aanschafprijs van je nieuwe fles or jerrycan olie. Wij verkopen niet alleen literverpakkingen maar ook grootverpakkingen. Handig als je twee auto's hebt of samen met andere Ford-bezitters wilt inkopen.

 

Gratis verzending als je voor meer dan €50 aan producten bestelt

 

Als je snel een nieuwe fles motorolie nodig hebt, bestel deze dan in onze online shop. Niet aleen kun je dag en nacht bij ons je bestelling plaatsen, je kunt bovendien bij ons terecht voor diverse smeermiddelen, reinigings- en onderhoudsmiddelen voor je auto, motor, grasmaaier enz. Dat heeft nog een extra voordeel: bestel je voor meer dan €50 dan zijn de verzendkosten gratis.