FUCHS Titan Supersyn 5W-30 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Titan Supersyn 5W-30
Art.nr.:OIL-369-991
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Fuchs Titan Supersyn 5W 30 motorolie met XTL technologie

Fuchs Titan Supersyn 5W 30 motorolie is een prima motorolie als je op zoek bent naar een 5W 30 olie om je olie mee te verversen. Fuchs Petrolub SE is een oorspronkelijk Duits bedrijf wat wereldwijd opereert. Fuchs verkoopt niet alleen smeermiddelen voor auto's maar ook voor de industrie, metaalbewerking en speciale toepassingen zoals de mijnbouw. Fuchs staat voor duurzaamheid en prestaties. Andere kernwaarden die voor Fuchs belangrijk zijn: veiligheid en betrouwbaarheid, efficiëntie en kostenbesparing. Het motto van Fuchs is: technologie die rendeert. Daarom past Fuchs de gepatenteerde XTL technologie toe in de motorolie voor auto's en vrachtwagens. Dankzij deze technologie wordt de motor bij een koude start meteen beter gesmeerd waardoor motorslijtage verminderd wordt.

Goede rijprestaties voor een prima prijs

Fuchs Titan Supersyn 5W 30 motorolie is de multifunctionele olie uit de Supersyn reeks van Fuchs. De moderne en veilige additieven technologie die is toegepast in deze motorolie zorgt voor de beste prestaties onder alle rijomstandigheden. De Titan Sypersyn olie is een moderne High Performance olie die het hele jaar door gebruikt kan worden. De goed smerende eigenschappen van deze 5W 30 olie zorgen dat ook bij lage temperaturen de motor snel en goed gesmeerd wordt. Wrijving en slijtage worden verminderd waardoor de brandstofefficiëntie omhoog gaat. De Titan Supersyn 5W 30 olie garandeert de duurzaamheid van de motor, of je nu in de stad rijdt of met volle snelheid over de snelweg raast. Op motorolie-centrale.nl kun je deze motorolie van Fuchs natuurlijk voor een uitstekende prijs kopen. En dan bedoelen we niet alleen een literfles, maar ook grotere verpakkingen. Zo kun je bij ons ook Fuchs motorolie bestellen in 4 liter en 20 liter verpakkingen met een zeer gunstige literprijs.

24 uur per dag motorolie & smeermiddelen bestellen

Gebruik je ook Fuchs Titan Supersyn 5W 30 motorolie voor je auto, maar wil je graag wat besparen op de motorolie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons niet alleen 24 uur per dag goedkope motorolie bestellen, maar ook smeermiddelen voor bijvoorbeeld je motorfiets of tuinmachines bestellen. Je kunt dag en nacht bij ons terecht en onze klantenservice staat ook een groot deel van de dag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Als je bestelling bij ons meer dan 50 euro bedraagt dan wordt deze bovendien helemaal gratis verzonden. Zo kun je snel en heel voordelig aan de slag met het verversen van je olie en het onderhoud van je auto.