KROON-OIL Motorolie goedkoop online bestellen

1 Product(en)
MEGANZA LSP 5W-30 Motoröl
Art.nr.:OIL-611-6185
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Motorolie van Kroon Oil – een Nederlands kwaliteitsproduct

 

De motorolie van Kroon Oil is een echt Nederlands kwaliteitsproduct. Kroon Oil maakt al meer dan 100 jaar olieproducten in Nederland die voldoen aan internationale standaarden. De productie is ISO gecertificeerd, een standaard voor kwaliteit. Het assortiment Kroon Oil producten bestaat uit verschillende motoroliën waaronder bijvoorbeeld de Emperol olie met een variant voor racing en eentje speciaal voor dieselmotoren. Je vindt de motorolie van Kroon Oil snel op motorolie-centrale.nl als je gebruik maakt van de zoekfunctie op de site.

 

Gratis verzending als je voor 50 euro bestelt

 

De motorolie van Kroon Oil bestel je op onze website gemakkelijk, voordelig en snel. Je kunt natuurlijk een fles bestellen, maar je kunt ook meteen een doos met literflessen olie bestellen en die delen met collega's of je buren. Zo bespaar je flink op de literprijs en ben je voordeliger uit. Bekijk ook meteen even onze andere producten waarmee je je auto kunt reinigen, smeren en onderhouden. Bestel bijvoorbeeld koelvloeistof, remvloeistof of hydrauliekvloeistof mee. Als je bestelling €50 of meer is, dan betaal je bij ons geen verzendkosten.

 

Bestel merkproducten voor lage prijzen

 

Als je naast motorolie ook nog andere producten nodig hebt dan kun je zeer goed slagen in onze online shop. Bij ons vind je merkproducten voor lage prijzen en je kunt bovendien altijd bij ons terecht. Je kunt dus bestellen op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Onze klantenservice staat voor je klaar als je nog vragen hebt over bestellen of over onze producten.