KROON-OIL Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
MEGANZA LSP 5W-30 Motoröl
Art.nr.:OIL-611-6185
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Kroon Oil – Kwaliteit 'Made in Holland'

Kroon Oil is een onafhankelijke Nederlandse fabrikant die al meer dan 100 jaar oliën en smeermiddelen produceert. Niet alleen voor auto's en motoren, maar ook voor de scheepvaart, landbouw en industrie. Dat het bedrijf een specialist is, blijkt uit het assortiment motoroliën van deze fabrikant. Zo heeft dit merk bijvoorbeeld een 0W40 olie die een zeer lage viscositeit heeft en geschikt is voor turbomotoren. Daarnaast vind je ook specialistische olie, zoals de Classic oldtimer motorolie. De motor van een klassieke auto vraagt nou eenmaal om een speciale smering die je niet krijgt met een moderne olie.

Kies ook voor Kroon Oil in je auto

Dankzij de jarenlange ervaring die Kroon Oil heeft met het ontwikkelen en produceren van smeermiddelen, kun je met een gerust hart vertrouwen op dit merk. Als onafhankelijke fabrikant kan Kroon snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verbrandingsmotoren. Bekijk het assortiment van Kroon in onze webshop op motorolie-centrale.nl. Je vindt alle Kroon producten overzichtelijk op een rij als je gebruik maakt van onze zoekfunctie. Selecteer op merk en viscositeit en je vindt snel de juiste motorolie voor je auto.

Motorolie, smeermiddelen, reinigings-en onderhoudsmiddelen in 1x bestellen

Als je motorolie op is, dan bestel je je nieuwe toch gewoon online? Op onze website kun je dag en nacht op elke dag van de week terecht voor je motorolie, smeermiddelen, onderhoudsmiddelen en reinigingsmiddelen. Vul je voorraad in één keer aan want als je voor meer dan €50 bestelt, dan bezorgen we je bestelling gratis bij je thuis.