MAGNATEC Professional E 5W-20
 

CASTROL
MAGNATEC Professional E 5W-20

Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Niet leverbaar

Productdetails

MAGNATEC Professional E 5W-20

Castrol Magnatec Professional E 5W-20 is een hoogperformante lichtvloeiende motorolie.

De samenstelling van deze olie is gebaseerd op de UMA ? Technologie (Unique Molecular Attraction), die polaire additiefcomponenten bevat. Deze zorgen ervoor dat de metalen onderdelen in de motor goed vast blijven zitten. Zelfs wanneer de motor stilligt, blijft er nog een monomoleculaire grenslaag achter op de metaaloppervlakken, die de motor, wanneer u hem de volgende keer start, duidelijk beter beschermt tegen slijtage dan met de gebruikelijke motoroliën.

Toepassing

Castrol Magnatec Professional E 5W-20 is samen met Ford ontwikkeld, om te gebruiken in de nieuwste ottomotorentechnologie, conform de WSS-M2C948-B-specificaties.

Castrol Magnatec Professional E 5W-20 wordt aanbevolen voor de nieuwe, bijzonder efficiënte Ford Fox- motoren.

Ford atelierinformatie

Een nieuwe olie van de WSS-M2C948-B-specificatie voor viscositeitsklasse 5W-20 is vrijgegeven voor benzinemotoren (behalve Ford KA, Focus ST en Focus RS). Bij 1.0 3 Cilinder EcoBoost-motoren is deze olie verplicht en ze is ook volledig compatibel met oudere uitvoeringen. Ford beveelt sterk aan de olie voor al die motoren te gebruiken waarvoor momenteel de oliën van de WSS-M2C913-B, WSS-M2C913-C of WSS-M2C925-B-specificaties voorgeschreven zijn.

De nieuwe motorolie is speciaal voor de Ford EcoBoost-motoren ontwikkeld en laat toe behoorlijk te besparen op brandstof terwijl ze tegelijkertijd toch ook voldoet aan de eisen voor slijtagebestendigheid van WSS-M2C913-C, en deze op bepaalde punten zelfs overtreft.

Voordelen

 • Dankzij de perfect afgestemde viscositeitskenmerken kunt u flink besparen op de brandstof

 • Snel dooroliën van de motor na de start en dus duidelijk lagere slijtagewaarden in vergelijking met conventionele smeermiddelen

 • Optimaal schone motoren, ook wanneer de vervangintervallen lang zijn

  Specificaties en vrijgaves

 • SAE 5W-20

 • Meets Ford WSS-M2C948-B


 • artikelnummer fabrikant 14814796
  151A95
  Werkgebied personenwagen
  Vrijgave Ford WSS-M2C948-B
  Viscositeit 5W-20
  Kenmerken licht vloeiende olie
  Series MAGNATEC Professional
  EAN/GTINs 4008177075162

  Beoordeling(en)

  Terug naar de beoordelingen

  Beoordeling aanmaken