Titan GT 1 0W-20
 

FUCHS
Titan GT 1 0W-20

Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Niet leverbaar

Productdetails

Titan GT 1 0W-20

Premium Racing zinkvrije motorolie van topklasse voor sport- en racewagens met benzine- en dieselmotoren. Speciaal ontwikkeld voor een sportieve rijwijze en voor professionele coureurs. Extreme brandstofbesparing. Excellente eigenschappen bij koude start. Voor het hoogste prestatievermogen onder extreme omstandigheden. Ideaal voor de racesport.

Nog nooit was motortechnologie zo veeleisend als vandaag de dag: Variable 4- of 5-kleppentechnologie, directe inspuiting van de brandstof, turbocompressor, een steeds uitgebreidere uitlaatgasnabehandeling en langere onderhoudsintervallen stellen de berijder van personenwagens een steeds beter prestatievermogen ter beschikking.

Om motoren hun optimale prestatievermogen te laten bereiken en dit ook duurzaam te kunnen vasthouden, hebben we voor veeleisende klanten een ultieme motorolie ontwikkeld: TITAN GT1, de wereldwijd enige SAE 0W-20-motorolie met zinkvrije additieftechnologie.

Als topleverancier van DaimlerChrysler staan we voor Premium Technologie: Extreem krachtige basisoliën en een volledig nieuwe zinkvrije additieftechnologie zorgen voor de hoogste motorprestaties en een perfect schone motor, ook onder de zwaarste omstandigheden.

Echter, het hoogste prestatievermogen is voor deze premium-synthetische motorolie nog niet alles: De unieke eigenschappen van de volsynthetische basisoliën zorgen voor een maximale betrouwbaarheid en stabiliteit van het smeermiddel, ook bij extreem hoge temperaturen en toerentallen. Niet voor niets vertrouwen bijv. de coureurs van de PORSCHE CARRERA Cups in Australië uitsluitend op TITAN GT1.

TITAN GT1 staat met zijn zinkvrije ultralichtvloeiende formule 0W-20 ook voor een duidelijke vermindering van het brandstof- en olieverbruik en voor de langste olieverversingsintervallen. Want wie eenmaal een katalysator of roetdeeltjesfilter voortijdig heeft moeten vervangen, weet welke rol een zinkvrije motorolie bij de langere levensduur van dit filter speelt. Neem niet zomaar een motorolie als hoge prestaties belangrijk zijn. Gun uw motor een premium-synthetische motorolie met de ultieme prestatieformule. Net adrenaline voor uw motor!

Fuchs aanbevelingen

 • ACEA A5/B5/C2

 • API SL

 • ILSAC GF-4


 • artikelnummer fabrikant 14484582
  600129484
  Werkgebied personenwagen
  Vrijgave VOLVO VCC RBS0-2AE
  Viscositeit 0W-20
  Kenmerken licht vloeiende olie
  roetpartikelfilter
  verlenging van het onderhoudsinterval
  Series Titan GT1
  EAN/GTINs 4001541227587

  Beoordeling(en)

  Terug naar de beoordelingen

  Beoordeling aanmaken