REPSOL 5W-30 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Art.nr.:OIL-1506-5915
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Repsol 5W 30 motorolie – perfecte smering voor veeleisende automotoren

Repsol 5W 30 motorolie is een product van het Spaanse olieconcern Repsol. Bij het ontwikkelen van nieuwe olie houdt Repsol rekening met de meest veeleisende motoren en omstandigheden. Repsol past dan ook de modernste technologie toe die zorgt voor de reiniging en smering van de motor. Deze motorolie van Repsol wordt gebruikt door grote autofabrikanten en getest op prestaties onder extreme omstandigheden.

Online motorolie bestellen = tijd & geld besparen

Op motorolie-centrale.nl kun je terecht voor Repsol 5W 30 olie. Deze olie heeft een dun vloeibare samenstelling die bij uiteenlopende temperaturen zorgt voor een goede smering van de motor. De Repsol Elite oliën die je bij ons kunt bestellen in kleinverpakking of voordelige grootverpakking, beschikken over alle goede eigenschappen die zorgen voor een langere levensduur van de motor en een maximale bescherming.

Bestel motorolie en koelvloeistof samen en bespaar op de verzendkosten

Als je auto toe is aan nieuwe olie, bestel dan de Repsol 5W 30 olie in onze online shop. Bestel je voor meer dan €50 dan verzenden wij je bestelling gratis. Bestel dus ook meteen koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof of remvloeistof mee. Na ontvangst van je bestelling heb je bovendien 30 dagen bedenktijd. Wil je hier meer over weten of heb je nog vragen over Repsol Elite olie? Bel dan met onze klantenservice. Zij staan klaar om je verder te helpen met bestellen en om je vragen over onze producten te beantwoorden.