URANIA Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Turbo 15W40
Art.nr.:OIL-1532-5777
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Speciale Urania oliën en smeermiddelen voor bedrijfsvoertuigen

 

Urania oliën en smeermiddelen worden geproduceerd door het Maleisische Pli-Petronas. De producten uit deze reeks zijn speciaal geschikt voor zware, hardwerkende dieselmotoren in bedrijfsvoertuigen die hoge eisen stellen aan smering. De Urania smeermiddelen zijn samengesteld door een wereldwijd team van deskundigen om zo uitstekende dieselmotor prestaties te kunnen ondersteunen.

 

Doeltreffende Urania producten met de modernste technologie

 

Urania producten kun je prima gebruiken voor je bedrijfsvoertuig. Zo is het premium product Urania CJ-4 een milieuvriendelijk smeermiddel voor on- en offroad toepassingen. De Low-Ash technologie past bij moderne emissiebeperkende systemen en onderdelen zoals uitlaatgasrecirculatie (EGR) en het Diesel Particulate Filter (DPF). Urania gebruikt geavanceerde Additieven Technologie voor beter olieverbruik, beheersing van oxidatie en corrosie, lagere slijtage van rubbers en stabiele temperaturen.

 

Veel nodig? Bestel online je grootverpakkingen met Urania producten

 

Voor je bedrijfsvoertuig heb je vaak veel hydrauliekolie of motorolie nodig. Grote verpakkingen zijn dan echt een must, want het is zo op. Gelukkig kun je hiervoor terecht bij motorolie-centrale.nl. Bij ons is Urania motorolie niet alleen in kleine verpakkingen te koop, maar ook verkrijgbaar in drums van 20 liter. Bestel ze online in onze shop. Je vindt snel de Urania producten als je onze zoekfunctie gebruikt. Met een paar klikken bestel je vervolgens wat je nodig hebt. Laat je bestelling gewoon voor de deur afleveren. Dat is bovendien gratis als je voor 70,00 EUR of meer bij ons bestelt.