VAICO 0W-40 Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
0W-40
Art.nr.:OIL-1300
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

Gebruik VAICO 0W40 motorolie het hele jaar door

 

De VAICO 0W40 motorolie is een motorolie met een breed temperatuurbereik zodat deze het hele jaar rond gebruikt kan worden. Deze olie is zeer licht vloeibaar in de winterperiode wat zorgt voor een goede koude start en een prima smering vanaf het moment dat je de sleutel in het contact omdraait. Bij hogere temperaturen vloeit deze olie goed en dat maakt het geschikt voor zowel diesel- als benzinemotoren. Vaico is een merknaam van de Duitse onderdelenfabrikant Vierol AG en deze motorolie maakt deel uit van het assortiment.

 

Alles voor je auto onder 1 dak, gratis thuisbezorgd

 

Gebruik jij ook VAICO 0W40 motorolie voor je auto, bus of truck? En is de olie inmiddels oud en aan vervanging toe? Bestel dan een nieuw vat, jerrycan of fles olie in onze online shop op motorolie-centrale.nl. Bij ons kun je 24 uur per dag terecht voor motorolie, smeermiddelen, vetten, autoshampoo, hydrauliekvloeistof en nog veel meer. Zo shop je alles wat je nodig hebt in een keer. Bovendien betaal je geen verzendkosten als je voor meer dan €50 aan producten bestelt.

 

Koop je VAICO 0W40 motorolie voordelig online

 

Bespaar ook geld op je autobudget en bestel de motorolie voor je auto online in onze ruim gesorteerde shop met olie, additieven en smeermiddelen voor je auto. Je vindt bij ons producten van bekende en minder bekende merken zodat je slaagt met elk budget. Wil je meer weten over onze producten of over bestellen, bel dan even met onze klantenservice.