VW ORIGINAL Olies goedkoop online bestellen

1 Product(en)
LongLife III 5W-30
Art.nr.:OIL-457
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten

Op voorraad

VW Original olie speciaal voor Volkswagen rijders

Als je in een auto van Volkswagen rijdt, gebruik dan de speciale VW Original motorolie uit onze shop. Deze motorolie is speciaal ontwikkeld door Volkswagen voor gebruik in benzine- en dieselmotoren van Skoda, Volkswagen, Seat en Audi. De olie is zo gemaakt dat schadelijke residuen die vrijkomen bij verhitting van de olie tot een minimum worden beperkt. Verder zorgt de olie voor maximale prestaties en verbeterde performance van de motor. Deze olie kun je beschouwen als een longlife olie waardoor deze geschikt is voor auto's met lange onderhoudsintervallen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod olie & onderhoudsproducten voor je auto

Wil je ook de VW Original motorolie gaan gebruiken in je auto? Maar wil je wel de juiste prijs betalen voor deze originele motorolie? Bestel dan deze motorolie in onze online webshop op motorolie-centrale.nl. Met onze zoekfunctie vind je snel deze speciale VW motorolie in ons brede assortiment olie, additieven, smeermiddelen en onderhoudsproducten. Wij leveren alle producten uit voorraad. Per artikel kun je de voorraadstatus bekijken en aanvullende informatie lezen in de beschrijving. Bestellen gaat snel een eenvoudig, met een paar muisklikken ben je klaar.

Grootverpakking of kleinverpakking motorolie-bestel het bij ons!

Bestel snel en voordelig online je nieuwe olie voor je Volkswagen en vul meteen de voorraad in je garage aan met onze ruitensproeiervloeistof, smeermiddelen, koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof. Bij ons kun je bovendien terecht voor grootverpakkingen van bijvoorbeeld 20 liter of voor voordelige oliedrums. Handig als je veel olie nodig hebt voor je wagenpark.