Levering en verzending

Onze verzendkosten
Wij berekenen per bestelling 8,95 EUR verzendkosten. Bestellingen met een bestelwaarde boven de 70,00 EUR verzenden wij gratis.
 
Onze levertijden:
De actuele levertijden vindt jij op de productpagina. De levertijden zijn per product verschillend.

Afwijkend afleveradres
Indien je een bestelling op een afwijkend adres wilt ontvangen, vragen wij jou om dit tijdens het bestelproces onder "afwijkend afleveradres" aan te geven.
Bestellingen kunnen wij alleen uitvoeren als het afleveradres in hetzelfde land is als het factuuradres. Een levering is bovendien alleen binnen Nederland mogelijk. Wij hopen dat jij daar begrip voor hebt.

Vragen?

Heb jij vragen m.b.t. de verzending of de verzendkosten? Wij helpen je graag: AutoOnderdelen-Direct@delti.com

 

 

Retourzendingen

Bij ons kun je binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij overnemen der verzendkosten voor de retourzending en laten de producten bij je thuis afhalen.

 

Jouw 30-dagen retourrecht

retourneren

 Voor ons is het zeer belangrijk dat je tevreden bent met onze service.  Daarom geven wij jou de mogelijkheid alles binnen 30 dagen weer te herroepen. Dit gaat over de wettelijke verplichting van het herroepingsrecht, waar een herroeping binnen 14 dagen na levering mogelijk is. Bestellingen die individueel op wens van een klant gemaakt zijn, zijn van de 30-dagen retourgarantie uitgesloten. 

 

Indien jij iets wilt retourneren, neem dan alsjeblieft eerst via e-mail of telefonisch contact op met onze klantenservice. Wij leggen graag voor je ons retourproces uit en beantwoorden jouw vragen.

Contact klantenservice:
Telefoon: 020 - 890 36 97  (ma. t./m. vr. van 7 tot 22 uur)

Telefax: 020 - 808 47 53
E-Mail: 
AutoOnderdelen-Direct@delti.com

 

 

Onze betaalmogelijkheden

Bij ons kun je veilig en snel betalen. Wij bieden daarom een aantal verschillende betaalmogelijkheden:

1. Via creditcard eenvoudig en snel betalen. Wij accepteren Visa, Eurocard/Mastercard, American Express en Diners. Jij geeft ons jouw creditcard gegevens, wij leveren de producten en boeken achteraf het bedrag van jouw creditcard af.

2. Via vooraf overboeking. Overmaak alsjeblieft het factuurbedrag op ons bankrekening:


Rekeninghouder: Delticom AG
Commerzbank Nederland
Rekeningnummer 637031784
IBAN NL14COBA0637031784
SWIFT COBANL2X

Als alternatief kunt u uw SEPA betaling naar het volgende rekening overmaken:

Rekeninghouder: Delticom AG
IBAN: NL14COBA0637031784
Swift / BIC: COBANL2XXXX
Commerzbank AG Kantoor Amsterdam

Rekeninghouder: Delticom AG
IBAN: DE41250400660454540600
Swift / BIC: COBADEFF250
Commerzbank AG

 

3. Via automatisch incasso. Je geeft ons de mogelijkheid het bedrag van jouw bankrekening af te boeken. Geef hiervoor tijdens het bestelproces jouw bankgegevens aan. Je geeft ons bij deze betaalmethode de volmacht het factuurbedrag van jouw bankrekening af te boeken. Verder hoef jij niets meer te doen. Vanzelfsprekend boeken wij het bedrag pas na aflevering af. Let er alsjeblieft op dat wij soms van een Oosterijkse bankrekening afboeken. Door deze betaalmethode te kiezen geef je ook je toemstemming, dat wij bij Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstr. 11, 41460 Neuss, informatie over jouw betaalgedrag opvragen.

4. Via PayPal. Eenvoudig en veilig via jouw PayPal betalen. Via PayPal kun je kiezen tussen betaling met jouw creditcard of jouw PayPal account.